HomeNieuwsBizarJonge vrouw kleedt huis aan met ‘ongepaste’ kerstversiering. Haar buren zijn RAZEND!

Jonge vrouw kleedt huis aan met ‘ongepaste’ kerstversiering. Haar buren zijn RAZEND!

Een Amerikaanse vrouw heeft haar buren gechoqueerd met de kerstverlichting aan haar huis. Die vertoont immers iets behoorlijk expliciets…

Shelby Gash versierde haar huis in Whispering Hills (Kansas) onlangs net iets gewaagder dan de gemiddelde kerstmens. Met een kerstverlichtingsset van 18 meter vormde ze een gigantische penis op het dak van haar huis. Al snel kreeg ze boze blikken toegeworpen van haar buren, die niet konden lachen met de aparte creatie. “Het is een afgezaagde grap en ik vind het ongepast voor de kinderen”, vertellen Marcelo en Christi Vergara aan WDAF.

Lachende voorbijgangers

De 24-jarige vrouw vindt het jammer dat haar buren de humor ervan niet inzien. “De sfeer is plots redelijk gespannen door mijn kerstversiering. Jammer, want voorbijgangers vinden het hilarisch. Ze stoppen in het midden van de nacht om er foto’s van te nemen. Het lokt veel meer gelach uit dan choquerende reacties”, klinkt het.

Na vier dagen heeft Shelby toch besloten om haar kerstversiering te verwijderen.

Facebook / Shelby Lynn Gash

Het bericht Jonge vrouw kleedt huis aan met ‘ongepaste’ kerstversiering. Haar buren zijn RAZEND! verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels