HomeNieuwsBizarJapanse kat verdacht van poging tot moord

Japanse kat verdacht van poging tot moord

De Japanse politie heeft zijn handen vol met een mysterieuze zaak. Het lijkt er sterk op dat een zwerfkat de hoofdverdachte van een moordpoging.

Het slachtoffer is de 82-jarige Mayuko Matsumoto. De oude vrouw werd vorige week in haar huis gevonden door haar dochter. Ze lag in een plas bloed en had maar liefst twintig snijwonden in haar gezicht.

De onfortuinlijke dame werd onmiddellijk overgebracht naar het ziekenhuis. Haar toestand is ondertussen stabiel, maar ze is nog niet in staat om te praten over het incident.

Agressieve zwerfkatten

Raar maar waar: de politie vond in het huis geen sporen van inbraak. Toen ze er achter kwamen dat de wonden afkomstig waren van poezenpoten, viel het kwartje. In de buurt van de woning van Mayuko Matsumoto lopen immers veel agressieve katten rond. De kans is groot dat een van hen de dader is.

Er is zelfs een kat gevonden met bloedsporen in de vacht. De agenten wachten nu op resultaten van het labo. Als het om het bloed van het slachtoffer gaat, is de kans groot dat het dier een spuitje krijgt.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels