Vind ons op

Zita

Ingeoliede spierbundel verovert alweer harten tijdens openingsceremonie Spelen: «Ik ben instant zwanger» (video)

Bizar

Ingeoliede spierbundel verovert alweer harten tijdens openingsceremonie Spelen: «Ik ben instant zwanger» (video)

Pita Taufatofua, een taekwondoka uit Tonga, heeft nog geen medaille gewonnen, maar krijgt al wel de prijs voor de knapste atleet. Tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Tokio trok hij voor de derde keer op rij de aandacht naar zich toe met zijn ingeoliede, blote bast.

Pita Taufatofua is zoals zijn naam het doet vermoeden naast een topsporter ook een lekker hapje, althans volgens de kijkers van de openingsceremonie van de Spelen. In 2016 werd Taufatofua een ster door tijdens die ceremonie op de Spelen van Rio in ontbloot en ingeolied bovenlijf de vlag van zijn land Tonga te dragen. Twee jaar later, op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang, was de atleet er weer bij. Hij had zich voor de gelegenheid omgeschoold tot langlaufer. Ook daar wapperde de spierbundel enthousiast met zijn vlag.

En nu is Pita Taufatofua er opnieuw bij als taekwondoka, als een van de zes sporters die Tonga in Tokio zullen vertegenwoordigen. En het internet is maar al te blij dat hij opnieuw de vlag mag dragen, mét mondmasker maar zonder t-shirt. «Laten we eerlijk zijn, dit is de enige reden waarom iedereen naar de openingsceremonie kijkt», zegt iemand op Twitter. «Ik was instant zwanger», grapt iemand anders bij een foto van Taufatofua’s gespierde lichaam. De atleet zal maandag voor het eerst aantreden op de Spelen.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/ingeoliede-spierbundel-verovert-alweer-harten-tijdens-openingsceremonie-spelen-ik-ben-instant-zwanger-video

Meer in Bizar

To Top