HomeNieuwsBizarInfluencer verweert zich nadat ze plast tijdens gewichtheffen: «Ik kan er niets...

Influencer verweert zich nadat ze plast tijdens gewichtheffen: «Ik kan er niets aan doen!» (video)

Een Amerikaanse fitnesster heeft een video gedeeld waarop te zien is dat ze urine verliest tijdens het fitnessen. Heel wat volgers vinden het walgelijk, al is er niets abnormaals aan.

Ayaka Coffman deelt regelmatig videobeelden van zichzelf terwijl ze aan het sporten is in de fitness. Onlangs postte ze een filmpje dat al bijna 800.000 keer bekeken werd. De beelden zorgen immers voor commotie omdat de 20-jarige influencer duidelijk plast tijdens het heffen van 100 kilogram. «Vooraleer iemand commentaar geeft: ja, ik kuis het op en nee, ik kan er niets aan doen!», verduidelijkt ze.

Maandverband

Toch zijn er heel wat mensen die hun bedenkingen erbij hebben. «Waarom draag je niet gewoon een maandverband?», «Leg dan toch tenminste een handdoek onder je!», «Dit is mijn grootste angst», «Dat je telkens naar die fitness durft terugkeren. Ik zou me doodschamen!», en «Dit is één van de dingen die ik niet kan en wil normaliseren», wordt er onder meer gereageerd.

Bekkenbodemspieren

Anderen geven aan dat dit gewoonweg menselijk is. «Mensen weten blijkbaar niet hoe vaak dit voorkomt…», «Waarom zou je hiervoor boos zijn op haar? Ze kuist het toch op?», «Ja, jongens, dit kan weleens gebeuren», en «Wat een commentaren weer… Dit is heel normaal, mensen!», lezen we ook. En dat klopt. Het heet ‘urinaire stressincontinentie’. Wanneer er in de onderbuik grote druk plaatsvindt door lichamelijke inspanning, kunnen de bekkenbodemspieren ervoor zorgen dat je urine verliest, zo legt Powerlifting Technique uit.

@fitbyayaka

Before anyone says shit yes I clean it up and no I can’t help it #GenshinImpact32 #fyp #deadlifts #womenwholift #gymgirls#greenscreenvideo

♬ Piss On The Floor – Aunt T Jackie

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/influencer-verweert-zich-nadat-ze-plast-tijdens-gewichtheffen-ik-kan-er-niets-aan-doen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels