HomeNieuwsBizarInfluencer scheert zich al jarenlang niet: «Mijn vriend houdt ervan!» (video)

Influencer scheert zich al jarenlang niet: «Mijn vriend houdt ervan!» (video)

Een TikTokster weigert zich te scheren als reactie op het feit dat dat nu eenmaal de mode is. Ze deelt regelmatig filmpjes waarop ze haar behaarde lichaam toont en krijgt er alleen maar lovende reacties op.

De vrouw, die zich op TikTok Calita Fire noemt, betreurt het feit dat lichaamshaar scheren zo ingeburgerd is bij vrouwen. Ze volgt die trend dan ook helemaal niet en laat dat trots zien op TikTok. «Volg de nieuwste modetrends niet. Je hoeft je niet te scheren. Mijn vriend houdt ervan. Vrouwen krijgen vaak te horen dat het niet oké is om lichaamshaar te hebben, maar ik voel me goed bij mijn keuze om me niet te scheren als ik dat niet wil. Het geeft me kracht om daar niet aan toe te geven», klinkt het.

Herkenbaar

Haar volgers uiten hun bewondering voor haar keuze. Sommigen herkennen haar beslissing maar al te goed. «Ik doe hetzelfde! Het is de meeste hygiënische manier. Scheren zorgt voor geurtjes», «Heel naturel, erg mooi», en «Gewoonweg perfect», lezen we in de reacties.

@calitafire3

Replying to @leahelvispresley taken #hairywoman #bodyhair

♬ original sound – it’s me Calita Fire

@calitafire3

Translation: my bf loves my #bodyhair #pelocorporal #hairywoman #mujerpeluda

♬ SIN MIRAR LAS SEÑALES – Rels B

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/influencer-scheert-zich-al-jarenlang-niet-mijn-vriend-houdt-ervan-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels