Vind ons op

Zita

Bizar

Influencer laat littekens van borstverkleining bewust zien: «Ik ben er trots op» (foto)

Een Britse influencer heeft op Instagram een foto gedeeld waarin ze poseert in een kleedje waarbij de littekens van haar borstverkleining te zien zijn. Dat doet ze bewust om body positivity te promoten.

Nelly London is een 28-jarig Instagrammodel uit Brighton. In haar tienerjaren had ze een HH-cup die haar onzeker maakte. Daarom besloot ze zeven jaar geleden om een borstverkleining te ondergaan. Die verliep echter niet zoals gepland. Haar lichaam stootte de interne hechtingen af waardoor ze opnieuw onder het mes moest. Het duurde negen maanden vooraleer ze hersteld was, maar de littekens zijn nog steeds zichtbaar.

Nadruk op littekens

Dat vindt ze helemaal niet erg. Integendeel, ze deelt regelmatig foto’s waarbij de nadruk op haar littekens ligt. Zo poseerde ze gisteren nog in een kleedje met een diepe decolleté waarbij de insnijdingen aan de onderkant van haar borsten zichtbaar zijn. «Ik ben erg trots om mijn littekens te laten zien. Ik maak er veel foto’s van en deel ze op Instagram. Ik ben er openlijk trots op omdat het zo’n lange weg voor mij geweest is», vertelde ze eerder aan BBC Three.

Bewondering

Haar volgers hebben massa’s bewondering voor haar. «Je ziet er fantastisch uit», «Zo mooi! Blijf je authentieke zelve, meid», en «Nelly, je bent één van de mooiste vrouwen die ik ken. Wat een inspiratie ben je!», wordt er onder meer gereageerd.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/influencer-laat-littekens-van-borstverkleining-bewust-zien-ik-ben-er-trots-op-foto

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top