HomeNieuwsBizarInbreker geraakt klem in escape room en moet politie om hulp vragen

Inbreker geraakt klem in escape room en moet politie om hulp vragen

Je hebt domme inbrekers en je hebt heeeele domme inbrekers. Een Amerikaanse boef probeerde binnen te geraken in een escape room, alleen lukte het hem niet om weer weg te geraken uit de escape room. Er zat voor de knullige dief niks anders op dan de politie te bellen. 

De dief was rond vijf binnengebroken in de zaak van Rob en Tamara Bertrand van NW Escape Experience. Hoewel de klus in eerste instantie vlot liep, ging het uiteindelijk toch mis. De man sloot zichzelf perongeluk op in een escape room. Hij was nog niet echt in paniek, maar na een tijdje begon hij toch te beseffen dat eruit geraken niet zou eenvoudig zou zijn. Uiteindelijk belde de boef naar de politie waarop de wijsneus een vals adres opgaf. Dat was toch ook weer niet zo slim want de agenten wisten zijn gsm te traceren en konden hem alsnog lokaliseren.

Niet-werkende mobiele telefoon 

De dader, Rye Daniel Wardlaw, werd onmiddellijk gearresteerd. Verder was zijn buit ook niet om over naar huis te schrijven: een afstandsbediening en een niet-werkende gsm. De zaakvoerders zijn blij dat er geen personeel meer aanwezig was en er geen schade te bespeuren viel. Enkele uren na het incident gingen ze terug open.

Het bericht Inbreker geraakt klem in escape room en moet politie om hulp vragen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels