HomeNieuwsBizarIN BEELD. Vrouw koopt ‘foute’ taart voor baby

IN BEELD. Vrouw koopt ‘foute’ taart voor baby

Een Britse moeder heeft een wel heel speciale taart gekocht voor de verjaardag van haar dochter. Ze liet een taart maken voor haar kleine spruit bij de plaatselijke bakker, maar het ontwerp viel toch wat tegen.

De moeder liet een taart maken met het favoriete aapje van haar dochter, en vroeg om tegelijk de leeftijd van haar spruit erin te verwerken. Net daar liep het mis. Het blauwe aapje krult zich om de statige één, maar volgens het internet heeft die rechtopstaande één iets teveel weg van één bepaald roze, mannelijke lichaamsdeel…

Foto Facebok

Been verloren

“Mensen zeggen me dat het figuurtje lijkt op een aap met zijn penis uit de broek”, panikeerde de vrouw online. De vrouw durft de taart ook niet te presenteren aan haar familie. Ze reageerde ook op de post dat ze geprobeerd heeft de ‘penis’ te verwijderen, maar blijkbaar zit het gevaarte te goed vast. Door de operatie verloor het beestje ook zijn been. Gelukkig wordt het meisje maar één jaar oud en weet ze toch niet wat voor ‘vieze’ constructie ze te eten krijgt.

Het bericht IN BEELD. Vrouw koopt ‘foute’ taart voor baby verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels