HomeNieuwsBizarIN BEELD. Deelnemers WK luchtgitaar geven alles wat ze hebben

IN BEELD. Deelnemers WK luchtgitaar geven alles wat ze hebben

Afgelopen weekend hebben vijftien amateur-rocksterren van over de hele wereld gestreden voor de titel van wereldkampioen luchtgitaar spelen. Het WK stond bol van de wilde outfits, schreeuwende blikken en extatische houdingen. Uiteindelijk ging de Japanse Nanami ‘Seven Seas’ Nagura met de overwinning naar huis.

De Finse stad Oulu was het afgelopen weekend het mekka voor fans van een stevige portie rock ’n roll. Daar werd namelijk het WK luchtgitaar gehouden. Vijftien ‘experts’ uit Noord-Amerika, Azië, Europa en Australia kwamen er het beste van zichzelf geven en dat leverde zoals altijd prachtige plaatjes op.

Freestylen

De kandidaten brachten een optreden op een zelfgekozen nummer en moesten ook allemaal freestylen op ‘Hopeless Case Of A Kid In Denial’ van de Zweedse rockband The Hellacopters. Op het einde van de avond werd de Japanse Nanami ‘Seven Seas’ Nagura tot winnaar gekroond. Zij won de titel ook als eens in 2014. Dit jaar kreeg ze een echte Flying Fynn-gitaar en verzekerde ze al van een plaatsje op het WK van volgend jaar.

Het bericht IN BEELD. Deelnemers WK luchtgitaar geven alles wat ze hebben verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels