HomeNieuwsBizar"Ik weiger om van plaats te veranderen in een vliegtuig om een...

“Ik weiger om van plaats te veranderen in een vliegtuig om een moeder te kunnen laten samenzitten met haar kleuter. Niet mijn probleem!”

Een vliegtuigreiziger haalt momenteel het nieuws door zijn kritiek op een vrouw die met hem van zitje wilde wisselen zodat ze kon samenzitten met haar kleuter. “Niet mijn probleem!”, zo gaf de kerel aan. En dus krijgt hij op het wereldwijde web de wind van voor.

Wat nu precies de etiquette is om je plaats af te staan, dat laten we in het midden, maar we zijn toch ook sneller geneigd om in te gaan op de wens van een mama die bij haar kindje wil zitten. “Ik had een vrouw die me vroeg mijn plaats af te staan op een TPAC-vlucht vanuit Japan. Ik zat aan het raam en haar dochtertje zat naast me in het midden. De mama zat vlak achter haar, in het midden.”

Slecht zitje

“Ik zou dus mijn raamzitje moeten ruilen voor een zetel tussen twee mensen? Fuck nee! Niet mijn probleem dat ze niet samen hebben geboekt. Wat nog erger is: ik zat echt tussen allemaal mensen met wie ze meereisde, maar aan hen heeft ze niets gevraagd. Gewoon al het lef!”, zo geeft de man mee op Reddit. “Ze zag er niet gelukkig uit toen ik niet inging op haar vraag, maar so be it!”

Foto: Unsplash

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels