HomeNieuwsBizarHond blijkt schuldig aan mysterieus verdwijnende fopspenen

Hond blijkt schuldig aan mysterieus verdwijnende fopspenen

De ouders van een pasgeboren baby hebben een heel vreemd raadsel ontsluierd. De fopspenen van hun kleine spruit verdwenen telkens spoorloos uit het huis. Nu blijkt hun hond daar voor iets tussen te zitten.

De verloren tutters bleven een onopgelost mysterie totdat de oma van het gezin hun hond Dovy op heterdaad betrapte. De vrouw zag hoe de viervoeter een fopspeen van het aanrecht griste en er stiekem mee vandoor ging. Dovy had de laatste tijd wat minder eetlust en toen de grootmoeder zag dat het huisdier aan de fopspeen knabbelde, vielen de puzzelstukjes op hun plaats.

Naar de dierenarts

De baasjes namen Dovy mee naar het Gentle Care Animal Hospital voor een onderzoek. Op een röntgenfoto zag de arts acht fopspenen in de maag van de hond. Na de operatie bleken het er zelfs eenentwintig te zijn.

Waarschuwing

De dokter wil andere mensen vooral waarschuwen met dit verhaal. “Honden eten alles, overal, op elke leeftijd, dus let altijd goed op!”, stond er te lezen op de Facebook-pagina van de kliniek. Dovy herstelt goed van de operatie en zijn baasjes zijn vooral blij dat het raadsel is opgelost.

Fopspenen
Facebook / Gentle Care Animal Hospital

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels