HomeNieuwsBizarHockeyspeelster deelt foto van lekkende borsten: «Welkom in de realiteit van het...

Hockeyspeelster deelt foto van lekkende borsten: «Welkom in de realiteit van het moederschap»

De Engelse hockeyspeelster Samantha Quek heeft een foto gepost waarop haar T-shirt nat is omdat ze borstvoeding geeft. Heel wat volgers herkennen het gevoel.

Een maand geleden beviel Sam Quek van haar tweede kindje. De 33-jarige hockeyspeelster geeft haar dochtertje borstvoeding en dat zorgt nu en dan voor geestige momenten. Zo liep ze onlangs in het park en merkte ze dat haar borsten aan lekken waren. Gevolg? Twee natte plekken op haar T-shirt ter hoogte van haar boezem. Ze deelde er een foto van op Instagram. «Welkom in de realiteit van het moederschap», knipoogt ze erbij.

Herkenbaar

Het bericht kreeg in een mum van tijd meer dan 10.000 likes. Er werd heel wat gelachen, al is het voor sommigen een herkenbare situatie. «Te grappig! Het overkomt de beste van ons», «Ik wou dat ik zo zelfzeker was. Deze foto helpt me daar zoveel bij», «Dit is het beste Instagrambericht ooit», «Hilarisch, zeker met je gelaatsuitdrukking erbij», en «Ik herinner het me maar al te goed», klinkt het.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/hockeyspeelster-deelt-foto-van-lekkende-borsten-welkom-de-realiteit-van-het-moederschap

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels