HomeNieuwsBizarHet hele internet is op zoek naar ‘Bedriegende Ben’

Het hele internet is op zoek naar ‘Bedriegende Ben’

Luidkeels op de trein aan je vrienden verkondigen dat je je vriendin bedriegt, het is geen goed idee. Dat ondervond een Brit op de trein naar Manchester. Op Twitter is een medepassagier een zoektocht naar de ontrouwe man gestart.

“Als iemand een vriend heeft genaamd Ben die nu op de trein Bournemouth – Manchester zit, hij heeft zijn vrienden juist verteld dat hij je bedriegt. Dump hem”, zo luidde de vernietigende tweet van Emily Shepherd. De tweet kreeg al snel navolging: “Ik ken een Ben die daar gisteravond heen gereisd is om zijn vriendin te zien. Kan je hem beschrijven Emily?”

Klikspaan

Ondertussen hebben meer dan 20.000 mensen de tweet van de vrouw gedeeld. Ook kwamen er honderden reacties, al zijn de meningen verdeeld. Sommigen vinden Emily een klikspaan die het recht niet heeft zoiets te delen, terwijl anderen haar bijtreden.

Boven water?

De tweet is ondertussen enkele dagen oud. Zij die het verhaal volgen, worden stilaan nieuwsgierig. Wie is ‘Bedriegende Ben’ nu en heeft iemand hem al gevonden?

Emily liet weten dat Ben voorlopig nog niet gevonden is. Ondertussen zitten meerdere Bennen in de buurt natuurlijk wel met de gebakken peren. Zij moeten plots hun vriendin uitleggen dat zij echt niet die Ben van op de trein waren.

Wordt vervolgd…

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels