HomeNieuwsBizarGrapjas stuurt hele stad een ‘zombie-alert’

Grapjas stuurt hele stad een ‘zombie-alert’

Inwoners van het Amerikaanse Lake Worth in Florida hebben enkele dagen geleden een verontrustende melding op hun gsm gekregen. Ze werden gewaarschuwd voor een dreigende aanval van zombies. Uiteindelijk bleek het om een mop te gaan van een onbekende.

Woensdag was het even grote paniek in Lake Worth, een stad in de Amerikaanse staat Florida. Tijdens een stroomstoring kregen 7.800 klanten van een noodsysteem plots een onrustwekkende melding binnen op hun gsm. Een bericht waarschuwde hen voor een aanval van zombies.

Bericht was vooraf opgesteld

Het bericht klopte uiteraard niet, dus moet er een grapjas achter de boodschap hebben gezeten. Alleen is het nog niet duidelijk wie dat was. De stad heeft een intern onderzoek ingesteld, maar tot nu toe wordt nog geen enkele werknemer verdacht, meldt USA Today. “Die boodschappen zijn vooraf opgesteld”, vertelt woordvoerder ben Kerr. “Het zijn er letterlijk duizenden. Er moeten op een bepaald moment een aanpassing zijn gebeurd en dat is wat mensen te zien hebben gekregen.”

De ‘zombie-aanval’ startte om 1u41 ’s nachts. In het bericht werd verwezen naar Lake Worth en Terminus. Terminus ligt niet in de buurt van de stad, maar is het dorp uit ‘The Walking Dead’, de populaire serie over zombies.

Het bericht Grapjas stuurt hele stad een ‘zombie-alert’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels