HomeNieuwsBizarGezochte crimineel daagt zelf op bij politie na verliezen weddenschap

Gezochte crimineel daagt zelf op bij politie na verliezen weddenschap

Een politiekorps van Redford, een stad in de staat Michigan, kon zijn ogen niet geloven. Ze probeerden al een tijdje om de gezochte Amerikaan Michael Zaydel te klissen, toen de man zich uiteindelijk zelf kwam aangeven bij het bureau.

De politie was naarstig op zoek naar Zaydel omdat hij de regels van zijn proeftijd had geschonden door te rijden onder invloed. De jongeman was nergens te bespeuren, maar af en toe liet hij van zich horen via Facebook. Zo maakte hij er een gewoonte van om regelmatig spottende reacties te plaatsen bij posts van het politiekorps.

Uiteindelijk toonde de 21-jarige delinquent zich van zijn meest arrogante kant en daagde hij de agenten uit voor een weddenschap. Als de volgende Facebookpost van de politie 1.000 keer gedeeld werd, zou de man zich vertonen op het politiebureau. “Ik zal zelfs een doos donuts meenemen. Beloofd”,  klonk het hoogmoedig.

Zoete overwinning

Uiteindelijk stond de teller op 4.000 shares. Tot de grote verrassing van de agenten bleek Zaydel een man van zijn woord. Als kers op de taart had hij ook de beloofde donuts met zich mee.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels