HomeNieuwsBizarGewiekste leugenaar gaat aan de haal met Ferrari

Gewiekste leugenaar gaat aan de haal met Ferrari

James Fowler sleept hotelketen Marriott voor de rechter. De 73-jarige man is furieus omdat een parkeerwachter van het resort de sleutels van zijn Ferrari aan een wildvreemde gegeven heeft.

De snodaard in dit relaas: Levi Miles. De jongeman was op stap met een vrouw, toen hij de blitse bolide plots in het oog kreeg. Om indruk te maken op zijn date, beweerde Miles dat hij de trotse eigenaar was van de gele wagen. Met een smoesje kreeg de kerel de sleutels in handen, waarna hij vertrok met de Ferrari.

Lang duurde het ritje echter niet. De politie zette de auto langs de kant omdat de achterlichten uitstonden. Toen de agenten ook nog eens cocaïneresten en een gram marihuana vonden, werd het duo opgepakt. Niet veel later kwam de aap uit de mouw.


Miles probeerde zichzelf nog te verdedigen door te zeggen dat hij een goede indruk wilde achterlaten bij de vrouw. Niet dat het excuus veel uitmaakt, want de bijdehante casanova wordt aangeklaagd voor rijden met een verlopen rijbewijs en drugsbezit.

Ook de hotelgroep Marriott komt er niet goedkoop van af. Fowler, de echte eigenaar, eist 250.000 euro, want na de joyride moest hij diep in de buidel tasten voorreparaties aan de vierwieler.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels