HomeNieuwsBizarDeze gewaagde trouwfoto ging in geen tijd viraal (foto)

Deze gewaagde trouwfoto ging in geen tijd viraal (foto)

Origineel is het dan weer wel.

Als trouwfotograaf heb je een belangrijke taak: de mooiste dag van iemands leven zo mooi mogelijk vastleggen. Da’s ook wat de Nederlandse fotograaf Michel Klooster doet om de kost te verdienen.

Op zijn Facebookpagina deelt hij nu en dan zijn creaties. Zo stuurde hij ook onderstaande prent de wereld in. “Sommige bruidsparen kunnen niet wachten tot het feest voorbij is om lekker rustig naar de suite te gaan en daar een verpletterende huwelijksnacht te beleven. Gelukkig hadden ze het ja-woord al gegeven en waren ze officieel getrouwd.” Met die gevleugelde woorden begint hij zijn beschrijving van zijn plaatje.

En dan ging het plots hard. Op amper twee dagen tijd werd de foto zo’n 832 keer gedeeld en werden er meer dan 14.000 reacties verzameld. Dat komt dan weer vooral omdat de meningen sterk verdeeld zijn. Sommigen vinden de prent zeer geslaagd, anderen vinden het dan weer te plat. Michel zelf denkt er zo het zijne van: “Dit is absoluut niet als marketingstunt geplaatst. We vonden het gewoon een grappig idee. Het blijft suggestief en we doen hier niemand kwaad mee. Wie dit als aanstootgevend beschouwd, leeft in mijn ogen nog in het jaar 1996.” Wat vind jij?

https://www.facebook.com/fotostudiomvdklooster/posts/885618231586799

Foto: Freeimages/Sara Hammarbäck

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels