Vind ons op

Zita

Bizar

Geduldige hond die dagenlang aan ziekenhuis wachtte, ziet genezen baasje voor het eerst terug (video)

De Turkse hond Boncuk heeft nogmaals bewezen hoe trouw de geliefde viervoeters zijn. Het dier bleef zes dagen lang aan de deuren van het ziekenhuis van haar baasje wachten. Toen de zieke man eindelijk genezen was, was het weerzien des te hartverwarmend… 

Volgens persagentschap DHA achtervolgde hond Boncuk de ambulance waarmee haar baasje naar het ziekenhuis in de Turkse stad Trabzon werd afgevoerd. Hoewel de dochter van het zieke baasje Boncuk steeds weer mee naar huis nam, ging de viervoeter telkens terug naar het ziekenhuis. “Ze loopt weg van huis en komt naar hier, op eigen houtje”, klinkt het.

“Ze staat hier elke ochtend rond 09.00 uur en wacht tot het donker wordt”, zegt een bewakingsagent van het ziekenhuis. Het beest zette geen poot binnen, maar stak wel af en toe haar kopje door de deur wanneer die openging.

“Ik mis haar de hele tijd”

Afgelopen woensdag mocht baasje Cemal Senturk het ziekenhuis eindelijk verlaten. De geduldige Boncuk kon hem na zes dagen wachten eindelijk terugzien, en dat levert hartverwarmende beelden op. De viervoeter springt enthousiast rond de rolstoel van Cemal, die minstens even blij is dat hij het dier terug bij zich heeft.

“Ze is erg aan me gewend”, zegt hij aan DHA. “Ik mis haar ook, de hele tijd.” “Honden brengen vreugde”, voegt de man er nog aan toe. “Ze zorgen net zoals mensen voor gezelschap, en ze maken mensen blij.”

Het bericht Geduldige hond die dagenlang aan ziekenhuis wachtte, ziet genezen baasje voor het eerst terug (video) verscheen eerst op Metro.

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top