HomeNieuwsBizarFoto van bruid gaat viraal door zéér bizar detail: «Toen ik het...

Foto van bruid gaat viraal door zéér bizar detail: «Toen ik het zag, kreeg ik een paniekaanval»

De Britse comédienne Tessa Coates schrok zich een ongeluk toen ze een foto van zichzelf te zien kreeg. Ook haar volgers begrepen er niets van, maar al snel wordt duidelijk wat er gebeurd is…

Tessa Coates verloofde zich onlangs en ging op zoek naar een gepaste trouwjurk. Ze poseerde met een prachtig exemplaar voor de spiegel en liet een foto nemen van dat moment. Toen ze de foto achteraf bekeek, merkte ze op dat haar originele pose anders is in de spiegel links en rechts van haar.

Paniek

Ze ontdekte het bizarre detail terwijl ze aan het bellen was met haar zus. «Terwijl we aan het praten waren over de jurken zeiden we op hetzelfde moment: ‘Wacht, wat?!’. Toen ik het zag, kreeg ik een paniekaanval in het midden van de straat. Het was geen livefoto of zo. En ik zei: ‘Nee, nee, nee!’ terwijl ik in paniek raakte», legt ze uit. Ze deelde de bewuste foto op Instagram, waar ook haar volgers achterover vielen van verbazing. «Hoe is dit in godsnaam mogelijk?», en «Dit is zo bizar! Ik begrijp er niets van», klonk het onder meer.

Halve seconde

Als snel bleek er een verklaring te zijn voor het mysterie. «Een iPhone is geen camera, maar een computer. Als je een foto neemt met een iPhone, worden er heel snel een reeks foto’s gemaakt, van links naar rechts. Op het moment dat het beeld genomen wordt en jij in die halve seconde je armen omhoog doet, wordt er een compleet andere foto gemaakt van de andere kant. Dat beslist de iPhone op basis van AI», legde een Apple-medewerker haar uit.

Instagram CzPGNmJIebC


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/foto-van-bruid-gaat-viraal-door-zeer-bizar-detail-toen-ik-het-zag-kreeg-ik-een-paniekaanval

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels