HomeNieuwsBizarEx-medewerkster spoorbeheerder schiet pikante film op laatste werkdag

Ex-medewerkster spoorbeheerder schiet pikante film op laatste werkdag

Een ex-medewerkster van de Nederlandse spoorbeheerder ProRail ‘vierde’ haar laatste werkdag door het kantoorgebouw te gebruiken als decor voor een ‘natuurfilm’.

In de video, is te zien hoe een vrouw door De Inktpot, een iconisch gebouw in Rotterdam, loopt en van bil gaat in een kantoor. De vrouw is een ex-medewerkster volgens een woordvoerder van ProRail. “Daarom kon ze binnenkomen in het gebouw. Het gaat om een oud-medewerkster die haar toegangspasje nog had.” De vrouw zou op haar laatste werkdag de video in kwestie hebben opgenomen. 

Lees ook: Vlaamse dame die pikante filmpjes maakt, doet haar ding in kajuit van Gert Verhulst (video)

Hoop dat het hierbij blijft

ProRail onderzoekt momenteel of ze stappen kunnen ondernemen tegen de oud-medewerkster. De woordvoerder kan er ook wel een beetje om lachen, geeft hij toe. “Een beetje relativeren mag ook wel, hoor. Maar dit is natuurlijk niet de bedoeling: laat dat duidelijk zijn. Ik hoop dat het hierbij blijft, qua filmpjes”, zegt hij aan het Algemeen Dagblad. “Binnenkort is het Open Monumentendag, dan is ons kantoor ook open voor publiek. Maar dat biedt een ander inkijkje dan dit.”

De Inktpot, waar ProRail haar hoofdkantoor heeft, is het grootste bakstenen gebouw van Nederland en bestaat dit jaar 100 jaar.

Voor de geïnteresseerden: iemand die een beetje handig is met Google vindt in geen tijd een link naar het volledige filmpje.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels