HomeNieuwsBizarEverzwijn gaat er vandoor met laptop badgast

Everzwijn gaat er vandoor met laptop badgast

Algemene hilariteit afgelopen week aan de Teufelssee, een populair natuurgebied in de buurt van Berlijn. Het aangename zomerweer lokte heel wat gasten naar het water, zij waren getuigen van een hilarisch schouwspel!

Het was een van de zonnekloppers, Adele Landauer, die zo attent was om het tafereel voor ons vast te leggen. De beelden werden massaal gedeeld en gaan intussen de hele wereld rond.

Foto Facebook – A. Landauer

Laptop
De rust op het strand werd verstoord door een zeug die met haar twee biggen uit het bos kwam, op zoek naar voedsel. Heel wat aanwezigen schrokken aanvankelijk, maar de dieren hadden enkel interesse in stuk pizza van een van de zwemmers. Op zoek naar een dessert besliste het zwijn vervolgens om een gele tas mee te nemen naar het bos. Een van de zonnekloppers besefte dat het om zijn tas ging, met daarin zijn laptop en zette de achtervolging in! Het gebrek aan textiel was even bijzaak en na een achtervolging slaagde de man erin zijn laptop terug te bemachtigen, onder luid applaus van de andere aanwezigen.

Naturisme
Adele laat nog weten dat de man smakelijk kon lachen om de beelden en er geen probleem mee had dat ze openbaar zouden gemaakt worden. Ze vraagt wel uitdrukkelijk om kritiek achterwege te laten. De Teufelssee is een populaire plek voor naturisten, in Duitsland is men over het algemeen erg tolerant ten opzichte van deze levensstijl. De zeug en haar twee biggen zijn de laatste weken bijna dagelijks te zien aan het meer.

https://www.instagram.com/p/CDnvjS-qD3Y/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels