Vind ons op

Zita

En plots staat de halfnaakte minnaar van de buurvrouw op jouw balkon

Bizar

En plots staat de halfnaakte minnaar van de buurvrouw op jouw balkon

’t Was een ‘leuke’ zondagochtend in het Nederlandse IJsselland, zo blijkt.

Daar moest de politie uitrukken voor een wel zeer bijzondere melding. “Vanochtend vroeg werden collega’s gestuurd naar een flatwoning ergens in Capelle”, lezen we op de Facebookpagina van de lokale politie.

“Een melder was daar compleet in paniek, omdat er plots een vreemde man op haar balkon stond en naar binnen wilde. Hij zou naar eigen zeggen zojuist met een vuurwapen zijn bedreigd. Drie eenheden gaan op de 112 melding af.”

Maar bij aankomst merkt de politie al snel dat er toch iets anders aan de hand is. De man werd namelijk niet bedreigd maar “op een haar na betrapt. Hij en de (overspelige, red) vrouw hadden er namelijk niet op gerekend dat de vriend iets vroeger dan gepland thuis zou komen. Hij (de minnaar, red) vluchtte daarom met de broek op de knieën het balkon op en moest vervolgens aanschouwen hoe diezelfde vrouw door haar vriend het hof gemaakt werd. Uit angst om alsnog gesnapt te worden klom hij daarom met gevaar voor eigen leven over naar diverse andere balkons waar hij na ruim een uur bibberen in de kou door agenten binnen kon worden gehaald.”

Foto: Freeimages.com/Arjun Kartha

Meer in Bizar

To Top