HomeNieuwsBizarEerste fitness voor je gezicht opent in Los Angeles

Eerste fitness voor je gezicht opent in Los Angeles

In de Amerikaanse stad Los Angeles kunnen mensen die een fris en jong gezicht willen, een afspraak boeken in Skin Camp. Dat is een schoonheidssalon dat zichzelf omschrijft als een ‘facial workout studio’. Het gaat er prat op dat elke methode en elk product dat er wordt gebruikt, volledig natuurlijk is.

Vergeet botox en verdachte crèmepjes die je rimpels doen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Mensen die graag de natuurlijke weg opgaan, en een goedgevulde portefeuille hebben, kunnen in Los Angeles langsgaan bij Skin Camp, de eerste ‘facial workout studio’ ter wereld. Het bedrijf is een verlengstuk van Skin Gym, een merk van verzorgingsproducten dat populair is bij de Amerikaanse sterren en alle chemische stoffen in zijn producten bant. Topmodel Kaia Gerber is al in de ‘fitnessruimte’ gesignaleerd.

Solar-powered micro-current facial lifting roller

Klanten kunnen een behandeling boeken voor 40 tot 80 dollar, zo’n 35 tot 70 euro, die van een kwartier tot een uur in beslag kan nemen. Die start altijd met een ‘lifting and contouring roller massage’, gevolgd door een gezichtsmasker van organische superfoods. Als extraatje kunnen mensen gaan voor een ‘solar-powered micro-current facial lifting roller’ en afhankelijk van het huidtype kan er afgesloten worden met een scrub, een reiniging van de enzymen, een zuiveringsmasker of een masker dat ouderdomskenmerken of hyperpigmentatie tegengaat.

Het bericht Eerste fitness voor je gezicht opent in Los Angeles verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels