Vind ons op

Zita

Bizar

“EEN SCHANDE”: Zie jij waarom deze ‘onschuldige’ foto van knappe dame voor zoveel ophef zorgt?

Ene Elena Rybalchenko, een Russisch model, ligt online zwaar onder vuur.

Een schijnbaar onschuldige foto. Een niet onaardige dame die poseert voor een vuurtje. Maar laten het nu net die vlammen zijn die voor ophef zorgen.

https://www.instagram.com/p/B3q44fUpqSk/

Elena was afgezakt naar Barcelona en zag met haar eigen ogen hoe het er daar (vanwege de protesten rond Catalonië) nogal stevig aan toe ging.

Perfecte plek, dacht de dame, om een ‘leuke’ foto te nemen. Enkele emoticons en een paar goed bedoelde hashtags later, smeet ze het prentje online. ‘Barcelona is on fire’, plaatste ze nog bij het plaatje.

“Een schande!”

De reacties op de foto zijn allesbehalve positief te noemen. “Het lijkt wel alsof je lacht met de miserie van een samenleving”, laat iemand weten. “Je moest je schamen om zo’n foto te plaatsen, alsof je vlak voor een toeristische trekpleister staat”, klinkt het verder. “Zou je het leuk vinden moesten mensen dit in jouw land komen doen? Wat een schande”, reageert een andere Instagram-gebruiker.

Elena zelf laat ook van zich horen. “Ik hou van Barcelona. Dat is net waarom ik hier vaak kom en vele mooie plekken toon. Ik heb veel respect voor de stad en de inwoners. Begrijp alsjeblieft dat deze foto niet kaderde in een ‘respectloze fotoshoot’. Het was gewoon een onderdeel van mijn echte leven. Ik heb gepraat met de manifestanten die het vuur aangestoken hadden. Ze waren vriendelijk en waren blij dat ik en anderen foto’s van het vuur aan het nemen waren”, klinkt het.

https://www.instagram.com/p/B3Z8O6eJeEP/
https://www.instagram.com/p/B1zD276pLyL/
https://www.instagram.com/p/Bzqng1yJgBp/

Foto: Instagram fitness_mama – Bron: Daily Mail

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top