HomeNieuwsBizarDronken spookrijder alarmeert zelf de politie

Dronken spookrijder alarmeert zelf de politie

Een man uit Florida heeft op oudejaarsnacht zelf de politie gebeld omdat hij dronken achter het stuur gekropen was. De sheriff van Polk County deelde de noodoproep van de man op Facebook en prees de koelbloedigheid van de telefoniste. Zij wist de chauffeur te overtuigen om zijn auto veilig te parkeren en te wachten op de komst van de politie.

“Ik ben te dronken, ik weet niet waar ik ben”, klonk het aan de telefoon. Michael Lester had zelf het noodnummer gebeld. “Ik ben al de hele nacht aan het rondrijden en bevind me aan de verkeerde kant van de weg”, aldus Lester. Daarop verzocht de telefoniste hem om zijn wagen aan de kant te zetten. “Ik parkeer me hier in het midden van de weg”, antwoordde Lester. “Nu ga ik even iets te eten zoeken, de agenten zullen me wel vinden”, meldde hij nog voordat hij ophing.

Meerdere biertjes

Toen de agenten Lester eindelijk op het spoor gekomen waren, gaf hij eerlijk toe dat hij al meerdere biertjes geledigd had. Daarnaast gaf hij ook toe dat hij methamfetamine geslikt had en kampte met een ernstig slaaptekort. Het was overigens niet de eerste keer dat Lester in aanraking kwam met de politie. De man werd in het verleden al opgepakt voor rijden onder invloed, het aanbrengen van slagen en  verwondingen, drugsbezit en vluchtmisdrijf.

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels