HomeNieuwsBizarDronken man neemt Uberrit van meer dan 1.300 euro

Dronken man neemt Uberrit van meer dan 1.300 euro

Kenneth Bachman uit het Amerikaanse New Jersey heeft 1.500 dollar, of 1.356 euro, moeten betalen aan een Uberchauffeur. Hij had de taxi besteld na een feestje aan de universiteit van West Virginia, een kleine vijf uur rijden van zijn woonplaats.

Iedereen doet al wel eens iets stom al hij te veel gedronken heeft, maar meestal blijft dat zonder grote gevolgen. Helaas was dat niet het geval bij Kenneth Bachman. De man uit het Amerikaanse New Jersey heeft omgerekend 1.356  euro betaald voor een rit met een Uber. Klein detail: hij weet helemaal niet meer dat hij die taxi besteld heeft.

Een dure blackout

Bachman was met enkele vrienden gaan feesten aan de universiteit van West Virginia, op zo’n vijf uur rijden van zijn huis. Nadat al een hele dag te hebben gedronken, duiken ze een café in. Bachman gaf daar nog een 150 euro aan drank uit en vanaf dan weet hij niets meer. Het volgende dat de man zich herinnert is dat hij wakker wordt in de passagiersstoel van Uber en dat de chauffeur hem verteld dat ze op een uur van New Jersey. Bovendien had Kenneth blijkbaar een Uber XL besteld. Die is duurder dan een gewone Uber.

De rekening aan het einde van de rit bedroeg 1.365 euro en Bachman kon niet anders dan het gewoon te betalen. “Ik vond het echt straf”, verklaarde de man achteraf aan CBS Philly. “Wie gaat er nu akkoord om mij van West Virginia naar New Jersey te brengen?”

Het bericht Dronken man neemt Uberrit van meer dan 1.300 euro verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels