HomeNieuwsBizarDrone van Russische post vliegt tijdens inhuldiging tegen muur

Drone van Russische post vliegt tijdens inhuldiging tegen muur

Het is een kwestie van tijd voor we drones gaan inzetten om pakjes en brieven te versturen naar elkaar. Ook de Russische post is volop bezig om de technologie te testen. Jammer genoeg voor het bedrijf liep de eerste proef helemaal mis.

Rusland is een enorm groot land waar het moeilijk is om pakjes te verdelen zonder ettelijke kilometers te moeten afleggen. Daarom investeerde het nationale postbedrijf van Rusland in de ontwikkeling van een drone. Bedrijven als Amazon, Google en Walmart investeren al langer in drones die pakjes kunnen bezorgen.

Proefrit

Dit weekend was het moment aangekomen om de drone voor te stellen aan het grote publiek. Hoge bonzen van het postbedrijf en de media zakten af naar het Siberische stadje Ulan-Ude voor een presentatie. Een drone zou daar een pakje meenemen naar het volgend dorpje en terugvliegen. Helaas liep het al na enkele seconden mis. Het toestel vliegt met een hoge snelheid tegen een gebouw aan en valt luidruchtig op de grond. Volgens een woordvoerder raakte de drone in de war door alle wifisignalen in de buurt.

Het bericht Drone van Russische post vliegt tijdens inhuldiging tegen muur verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels