HomeNieuwsBizarDokters moeten bijna meter lange telefoondraad uit penis halen

Dokters moeten bijna meter lange telefoondraad uit penis halen

Een Chinese man is door dokters uit een penibele situatie gered. De man had een ontstoken prostaat en vond er niets beter op dan een draad van een telefoonoplader in zijn penis te steken om de jeuk te bestrijden. Uiteindelijk haalden de dokters een draad van bijna een meter uit zijn geslacht.

Hierbij een allerminst verrassende, maar toch gouden raad: zit je met een medisch probleem, raadpleeg dan een dokter. Dat had een Chinese 64-jarige man beter ook gedaan met zijn ontstoken prostaat, maar in plaats daarvan bestrijdde hij de jeuk op een andere manier. Hij stak de draad van een telefoonoplader in zijn penis, met pijnlijke en genânte taferelen tot gevolg.

91 centimeter lang

De draad kwam namelijk vast te zitten in zijn blaas. Toen de bejaarde man de draad probeerde te verwijderen, veroorzaakte dat bloedingen. Uiteindelijk waren het dokters die de draad moesten verwijderen. Die haalden tot hun verbazing 91 centimeter aan draad uit de penis van de man, meldt Kankan News. Volgens dr. Gao Zhanfeng, een uroloog in het ziekenhuis, was de vangst 5 millimeter breed en had het een knoop gevormd in de blaas van de man.

Op de vraag of hij de draad tenminste goed had ontsmet voor hem in te brengen, antwoordde de man: “Ik heb hem even gewassen onder stromend water”. Volgens dr. Gao bracht de patiënt gelukkig geen scherpe of metalen voorwerpen bij zichzelf in. “Dan had hij zijn blaas kunnen scheuren”, klinkt het. De bejaarde patiënt zei dat hij zijn lesje geleerd had en beloofde om het nooit meer te doen.

Het bericht Dokters moeten bijna meter lange telefoondraad uit penis halen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels