HomeNieuwsBizarDit zijn enkele ‘te pikante’ outfits die in 2021 verbannen werden op...

Dit zijn enkele ‘te pikante’ outfits die in 2021 verbannen werden op het vliegtuig (foto’s)

Je weet het of je weet het niet, maar vliegtuigmaatschappijen dragen een correcte kledingscode uit voor personeel én passagiers. En dat wisten onderstaande vrouwen duidelijk niet, want vorig jaar – jaja, we kunnen al ‘vorig jaar’ zeggen – werden ze eruit gepikt en niet meer toegelaten op het vliegtuig omwille van hun weinig verhullende kledingstijl.

Topjes, blote buiken, superkorte shorts en sportbeha’s, het zijn maar enkele zaken waar vliegtuigmaatschappijen over struikelden. Eén Turks model kreeg bij het inchecken zelfs te horen dat haar hele outfit er “naakt” uitzag. Deniz Saypinar, geen onbekende in het wereldje van de sociale media, bracht het verhaal naar buiten op Instagram, waar ze zo’n 1 miljoen volgers heeft.

“Belachelijk”

“Ze hebben me letterlijk van het vliegtuig gehouden omdat ik er ‘naakt’ zou hebben uitgezien en andere gezinnen zou kunnen schofferen”, zo vertelde ze. “Ik ben speciaal naar de Verenigde Staten verhuisd om er vrij te zijn als vrouw, maar dit is belachelijk”.

Excuses

Een OnlyFans-model zou naar eigen zeggen dan weer vernederd zijn geweest door een steward, nadat die haar had gezegd zich te bedekken. Isabelle Eleanore droeg toen een blauwe jeans en topje op een vlucht naar Melbourne. De vliegmaatschappij heeft achteraf excuses aangeboden.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels