HomeNieuwsBizarDit zijn de grappigste natuurfoto’s van 2017

Dit zijn de grappigste natuurfoto’s van 2017

De jury van de Comedy Wildlife Photography Awards heeft de grappigste natuurkiekjes in de bloemetjes gezet. De foto’s tonen geestige momenten uit het dierenrijk.

Tijdens de derde editie van de Comedy Wildlife Photography Awards werden humoristische wildlife foto’s in verschillende categorieën bekroond: ter land, ter zee, in de lucht, portfolio, en algemeen. Het belangrijkste aspect tijdens het nemen van de perfecte natuurfoto is timing. Dat wisten enkele fotografen op een geniale manier toe te passen. Zo legden zij heel wat bizarre en grappige taferelen vast op beeld.

De grote winnaar van de wedstrijd was Tibor Kercz. Hij maakte een foto van een uil die moeite had om op een tak te blijven zitten. De fotograaf nam heel was spectaculaire prijzen mee naar huis. Zo won hij een safarireis naar Kenia, een tas van THINK TANK en een trofee (foto) die werd gemaakt door artiesten met een beperking uit de Tanzania Wonder Workshop.

Het niveau gaat in stijgende lijn

Fotograaf Tom Sullam is de organisator van de awardshow. “De inzendingen worden elk jaar beter en beter”, vertelde hij aan CBS News. Wil je van nog meer afbeeldingen genieten, check dan zeker de website.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels