HomeNieuwsBizarDit waren de bizarste dingen die mensen dit jaar vergaten in hun...

Dit waren de bizarste dingen die mensen dit jaar vergaten in hun Uber

Wie in een grote stad woont en zelf geen auto heeft, kan er niet omheen. Soms ben je nu eenmaal verplicht om een Uber te nemen om je te verplaatsen. Misschien moet je naar de dokter, misschien kom je laat thuis en rijdt het openbaar vervoer niet meer of misschien ben je gewoon te lui om te wandelen. Hoe het ook zij, voor de meeste stadsmensen is een Uber geen onbekend gezicht.

En hoe vaker je gebruikmaakt van een Uber, hoe groter de kans dat je al eens iets vergeet op de achterbank. Zeker als je van nature een warhoofd bent, is dat onvermijdelijk. Vaak gaat het om een smartphone, een zonnebril of een portefeuille, maar er is meer. Soms vergeten mensen namelijk wel erg bizarre dingen na hun Uberrit.

Lost & Found

Dat is althans de conclusie die we kunnen trekken uit het jaarrapport van de Britse tak van het bedrijf. Elk jaar komt Uber met twee ‘Lost & Found’-lijsten: eentje met de vaakst vergeten voorwerpen, eentje met de raarste vondelingen. Wellicht kreeg die laatste lijst in 2020 nog een boost doordat velen het openbaar vervoer probeerden te mijden omwille van het coronavirus. Eén ding is zeker: sommige mensen vervoeren wel erg rare dingen tijdens hun Uberrit.

Top 20 bizarste gevonden voorwerpen

1. Een kledingkast

2. Een beugel

3. Een zwarte kandelaar

4. Een opvouwbare stoel

5. PS4-controller

6. Een Le Creuset bakpan

7. Zijden nachtkleding

8. Beret

9. Twee skateboards

10. Een gouden oorbel

11. Monopoly

12. Valse tanden

13. Een haardroger

14. Een plastic wedstrijdbeker

15. Een elektrische brommer

16. Een paar Prada trainers

17. Een kattenmand

18. Een motorhelm

19. Een viool

20. Een paar Uggs

Foto: Unsplash

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels