HomeNieuwsBizarDit bijzondere briefje vond studente Elina bij haar fiets

Dit bijzondere briefje vond studente Elina bij haar fiets

Er bestaan nog eerlijke mensen. Dat concludeert de Nederlandse studente Elina nadat ze haar fiets in een bijzondere staat heeft aangetroffen. Het achterlicht was stuk, maar de schuldige liet een mooie attentie achter.

De Friese studente liep nietsvermoedend op haar fiets af. Op het moment dat ze haar tweewieler uit het rek haalde, merkte ze op dat er een plastic tasje aanhing. In het zakje zat een envelop met een bijzondere inhoud: een zelfgeschreven boodschap en twee briefjes van tien euro.

In het briefje valt te lezen dat “bij het uit het rek halen van mijn fiets deze fiets ook naar beneden is gevallen”, met een kapot achterlicht van Elina’s tweewieler tot gevolg. Daarnaast biedt de goudeerlijke schrijver zijn excuses aan. Maar daar blijft het niet bij. In de omslag vond de studente ook twee briefjes van tien euro: “Ik hoop dat deze bijdrage voldoende is om het licht weer te repareren”.

Om de loyale persoon te bedanken, startte Elina een zoekactie op Facebook. Zo hoopte ze in contact te komen met de desbetreffende persoon.

Speurtocht geslaagd

De jonge vrouw liet weten de briefschrijver te hebben opgespoord. Op Facebook stelt ze: “Ik heb de persoon kunnen bedanken dankzij jullie! Super bedankt voor het massale delen! De vele mooie reacties waren super om te lezen.”

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels