Connect with us

Zita

Dierenbescherming rukt uit voor grote ‘alligator’, maar lacht zich een breuk bij aankomst (foto)

Bizar

Dierenbescherming rukt uit voor grote ‘alligator’, maar lacht zich een breuk bij aankomst (foto)

Paniek alom bij enkele appartementsbewoners in de Amerikaanse stad Des Moines toen ze op de parking van hun gebouw plots een grote alligator zagen zitten. De dierenbescherming schoot in allerijl ter hulp, maar het gevaar bleek niet bijzonder groot te zijn.

“Onze dierenverzorgers krijgen elke dag oproepen over wilde dieren binnen, maar een oproep van gisteren was EXTRA wild”, klinkt het op de Facebook-pagina van ARL Animal services. De dierenbescherming moest namelijk uitrukken voor een alligator van bijna twee meter. Angstige bewoners van een appartementsgebouw in Des Moines, Iowa, hadden het dier gespot op hun private parkeerterrein.

Maar toen de dienst arriveerde, botsten ze op iets veel onschuldigers: het bleek om een pluchen exemplaar te gaan. “De angst van de bewoners was reëel, maar de alligator bleek dat niet te zijn”, knipoogt de dierenbescherming. Ze voegen er met een kwinkslag aan toe dat het grote pluchen reptiel nu in hun veilige handen is.

Our Animal Services Officers respond to calls about wildlife every day, but a call yesterday was a little EXTRA wild –…

Geplaatst door ARL Animal Services op Maandag 3 mei 2021

Het bericht Dierenbescherming rukt uit voor grote ‘alligator’, maar lacht zich een breuk bij aankomst (foto) verscheen eerst op Metro.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Bizar

To Top