HomeNieuwsBizarDierenarts zegt tegen baasje dat hond een spuitje heeft gekregen, maar houdt...

Dierenarts zegt tegen baasje dat hond een spuitje heeft gekregen, maar houdt hem zelf bij

Een Amerikaanse dierenarts wordt aangeklaagd wegens dierenmishandeling omdat hij een hond die een spuitje had moeten krijgen, zelf heeft bijgehouden.

Dr. George Menez vertelde tegen Keri Levy dat haar hond Caesar in mei in slaap was gedaan. In plaats daarvan gaf hij de viervoeter aan zijn werknemer Andrea Oliveira, die het beestje nog vijf maanden in leven heeft gehouden. Zij wordt nu aangeklaagd wegens dierenmishandeling.

Ziekte van Cushing

Volgens Levy leed de 15-jarige hond aan de ziekte van Cushing. De ziekte is een pijnlijke aandoening die vooral oudere honden treft. Ze beweert dat de dokter haar, enkele uren nadat ze afscheid had genomen van Caesar, belde om te zeggen dat haar huisdier “rust had gevonden”.

Maar vijf maanden nadat haar hond zogezegd was heengegaan, kreeg ze een anoniem bericht dat hij nog zou leven. Volgens de politie vond Oliveira niet dat Caesar euthanasie moest krijgen en dacht ze dat ze hem nog kon genezen.

Opperbeste stemming

De politie meldt dat de viervoeter teruggegeven werd aan zijn baasje. De hond was in opperbeste stemming en toonde geen tekenen van een slechte gezondheid, hoewel Levy volhield dat zijn toestand achteruit was gegaan. Onder toezicht van een andere dierenarts kreeg het beestje uiteindelijk toch een spuitje.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels