HomeNieuwsBizarDeze winter dragen we allemaal neuswarmers

Deze winter dragen we allemaal neuswarmers

Het is heel gek om je er nu iets bij voor te stellen met deze abnormaal warme temperaturen, maar binnenkort is het weer winter. Met alle kou, sneeuw, regen, wind en snotneuzen van dien. In de categorie ‘je moet het maar verzinnen’ is er wel een vernuftige gadget op de markt gekomen voor de komende winterperiode: een wollen neuswarmer.

Eigenlijk zegt de naam het al: het is een warm wollen lapje voor je neus, veelal in de vorm van een diertje, die door middel van twee touwtjes achter je oren vastzit. Geen rode neuzen meer, jubelt de advertentie op verkoopsite Etsy, waar het accessoire werd ontdekt. Je hebt ze in verschillende soorten: panda’s, sneeuwpoppen (treffend), een kip of een kikker.

Enthousiasme 

Onder de advertentie wordt in elk geval vol enthousiasme gereageerd. Zo is een gebruiker nog nooit zo blij geweest, ze vindt de warmer de oplossing voor haar altijd bevroren neus. Iemand anders zegt het inventieve ding zelfs in haar slaap op te hebben. Ook wordt de wollen warmer aangeraden als kerstcadeau. Wie durft het aan?

Het bericht Deze winter dragen we allemaal neuswarmers verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels