HomeNieuwsBizarDeze jonge vrouw spaart 680 euro per maand voor luxevakanties

Deze jonge vrouw spaart 680 euro per maand voor luxevakanties

Reizen is duur. Van vluchten en hotel tot etentjes, cocktails en toeristische activiteiten: reizen kan een serieuze hap uit je budget zijn. Maar voor deze 23-jarige blogger uit Londen is het simpelweg een noodzakelijke kost waar ze veel voor wil opofferen.

Bridie Wilkins vertelt tegen The Daily Mail dat ze bezuinigt op zowat alles in haar leven, van eten tot transport, zodat ze het zich kan veroorloven om in stijl de wereld rond te reizen.

A post shared by         (@bridiewilkins) on

Wilkins deelt dat ze met haar spaarplan zo’n 680 euro per maand kan oppotten, die ze dan uitgeeft aan vakanties in luxeresorts over de hele wereld. “Ik heb er geen probleem mee om mijn dieet te beperken tot ingeblikte vis. Als je van iets zoveel houdt als ik van reizen, dan denk je zelfs niet na over wat je opoffert,” vertelt ze. “Reizen heeft alles veranderd. Ik hou ervan om nieuwe plekken te ontdekken. Het heeft me een veelzijdiger persoon gemaakt.”

A post shared by         (@bridiewilkins) on

De Londense deelt een paar van haar spaartips op haar lifestyleblog. Verder deelt ze foto’s van haar avonturen op haar Instagramaccount, die ongetwijfeld veel mensen zullen inspireren om hun decadente maaltijden in te ruilen voor tonijn in blik om even stijlvol te kunnen reizen. Zoals ze zegt op haar site: “Je hoeft geen maanden te sparen. Als je echt iets wil, kan je het bereiken.”

A post shared by         (@bridiewilkins) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels