HomeNieuwsBizarDeze dame (22) dreigde haar verloofde te dumpen tenzij hij 3.000 EURO...

Deze dame (22) dreigde haar verloofde te dumpen tenzij hij 3.000 EURO spendeerde op Valentijnsdag!

En ja hoor, de twee zijn vandaag nog steeds een koppel.

De relatie tussen ene Chantal Blakey(22) en haar verloofde Joe Kyles(26) heeft Valentijnsdag overleefd. En da’s best wel een prestatie.

Al van toen Chantal nog een jong meisje was, was ze in de ban van romantische Disneyfilms. Ze hecht sindsdien énorm veel belang aan Valentijnsdag.

In het verleden brak ze al met toenmalige vriendjes vanwege slechte cadeautjes op valentijn. “Toen ik 13 was, was ik samen met een jongen die me nepbloemen gaf op valentijn. Ik was er kapot van”, klinkt het. “Toen ik 17 jaar oud was, was ik samen met een andere kerel. Hij nam me op Valentijnsdag mee naar een fastfoodrestaurant. Hij dacht dat dat romantisch was…. Hij had een coupon gekregen voor een gratis maaltijd. Ik heb de relatie toen stopgezet”, gaat ze verder. “Nadien was ik samen met een kerel die me voor valentijn chocolaatjes had gegeven. De dag nadien ontdekte ik dat ze buiten datum waren.” Nu mag je zelf drie keer raden wat Chantal toen met de relatie deed…

“Lijst van 3.000 euro”

Sinds ze samen is met haar verloofde Joe Kyles gaat het echter een pak beter. Chantal laat ook niets meer aan het toeval over en maakt steevast een lijstje voor Valentijnsdag.

“Dit jaar komt het, alles samen, op zo’n 3.000 euro. Overladen worden met bloemen is tegenwoordig echt een trend. Je krijgt dan verschillende boeketten doorheen de dag. Mijn lijst beschrijft het hele verloop van de dag. De dag moet beginnen met rozenblaadjes op het bed en een boeket bloemen als ik ontwaak. Ik wil altijd ontbijt op bed. Vorig jaar maakte Joe mijn favoriete ontbijt klaar: pannenkoeken met spek en stroop. Ik wil ook altijd een lief kaartje ’s ochtends. En er moet een lange boodschap op staan. Als er gewoon ‘Voor Chantal, liefs Joe’ geschreven staat, laat ik hem het opnieuw schrijven. Dan verwacht ik ook nog kleine cadeautjes doorheen de dag. Op de dagen voor Valentijnsdag wil ik meermaals een romantisch etentje hebben buitenshuis. Maar op de dag zelf wil ik drie gerechten die hij zelf heeft klaargemaakt”, laat ze weten.

Behoorlijk stevig lijstje, niet waar? Maar dat deert Joe niet. Vorig jaar vroeg hij haar ten huwelijk en momenteel zijn ze nog steeds verloofd. “Ik weet dat ik mijn liefde aan haar niet moet bewijzen, maar ik weet hoe belangrijk Valentijnsdag voor haar is. Dus ik doe dat allemaal met veel plezier”, laat hij weten.

Foto: Facebook Chantal Blakey – Bron: Metro.co.uk

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels