Vind ons op

Zita

Deze bizarre voorwerpen staken vrouwen in 2017 in hun vagina

Bizar

Deze bizarre voorwerpen staken vrouwen in 2017 in hun vagina

Artsen krijgen de gekste dingen te zien, zoals vrouwen met een fietslicht in hun vagina. Dat blijkt uit gegevens van de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission over spoedopnames.

Er zijn fantastische seksspeeltjes op de markt, maar toch kiezen sommige vrouwen voor minder alledaagse voorwerpen. Vaak willen ze zich op die manier bevredigen, maar dat is niet altijd de bedoeling. Zo bericht Metro UK over een vrouw die een stuk geurzeep bij zichzelf inbracht, waarschijnlijk om hygiënische redenen.

Een andere vrouw stopte een spons in haar intieme opening om te kunnen gaan zwemmen tijdens haar maandstonden. Nodeloos te zeggen dat dat een slecht idee is.

Elders ontspoorde een vrijpartij toen een man tijdens de daad een gsm en muntstukken in de vagina van zijn partner stak. Die moest naar de spoedafdeling omdat de ongewenste voorwerpen vast kwamen te zitten.

Iemand anders was zich aan het vermaken met vijftien (!) geishaballen toen het koordje dat de ballen bij elkaar hield, brak. De vrouw in kwestie kon er veertien terugvinden, maar de vijftiende was spoorloos.

Dit zijn de meest bizarre vondsten die dokters deden in een vagina:

  • Een fietslicht
  • Een kaars
  • Een lolly
  • Een koptelefoon
  • Een penisring met spijkers
  • Een warme handdoek
  • Een toverstaf

Ook mannen steken gekke voorwerpen in de urinebuis van hun penis, zo blijkt uit de gegevens. Dokters vonden onder andere een kleine schroef, een stukje van een shampoofles, een tien centimeter lang metalen seksspeeltje, een paperclip, een plastic lepeltje en een audiokabel in penissen.

 

 

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top