HomeNieuwsBizarDame naar spoed nadat zuignapje van seksspeeltje niet wil lossen: "Plots verloor...

Dame naar spoed nadat zuignapje van seksspeeltje niet wil lossen: “Plots verloor ik het bewustzijn” (video)

Op TikTok doet onderstaande dame een wel erg bijzonder verhaal uit de doeken.

“Ik zit in het leger. Ik ben al bijna een jaar weg van huis. Ik moet dus ‘mijn plan trekken’. Daarom had ik een seksspeeltje gekocht”, laat ze weten.

“Het speeltje heeft 10 verschillende standjes. Meestal volstaan de minder intense standjes al. Maar op een dag besloot ik om het snel even op het zwaarste standje te zetten. Het is een combinatie van vibratie én ‘zuiging’ (via een zuignapje, red.)”, gaat het verhaal verder.

Van de hemel naar het ziekenhuis

Naar eigen zeggen was ze na een paar seconden al ‘in de hemel’. “Maar plots besefte ik dat ik het ding niet meer los kreeg. Ik probeerde aan het speeltje te trekken, maar er kwam totaal geen beweging in het zuignapje. Ik kon ook niet meer rechtstaan want mijn lichaam was behoorlijk ‘zwak’ geworden. In geen tijd lag ik op de grond. Niet veel later verloor ik het bewustzijn”, horen we.

Uiteindelijk moest de dame zelfs naar het ziekenhuis om het ‘probleem’ op te lossen. “Ik heb bij terugkomst op de legerbasis het speeltje meteen weggesmeten”, besluit ze. Hoog tijd om een kijkje te nemen. Eerst enkele foto’s, dan nog enkele TikTok-filmpjes waarin de dame haar verhaal doet. Kijk maar:

Update 06/03: De filmpjes op TikTok zijn momenteel niet meer beschikbaar. De foto’s hebben we wel nog:

@_alashawn2 finna post part 2 right after this ! do not get in my comments asking me 😂 idk why it don’t let me do the 3 minute thingy but oh well #fyp ♬ original sound – _alashawn2

@_alashawn2 Reply to @notiktoksophie part2 😬 if you laugh i’m blocking you . #fyp #MaiselChallenge #storytime ♬ original sound – _alashawn2

Foto: TikTok/Instagram – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels