HomeNieuwsBizarDame (25) gechoqueerd wanneer ze plots DEZE berichtjes krijgt van 'verliefde' buschauffeur:...

Dame (25) gechoqueerd wanneer ze plots DEZE berichtjes krijgt van ‘verliefde’ buschauffeur: “Hij misbruikt mijn contactgegevens!”

Ophef in Engeland. En daar hebben de berichten die een buschauffeur naar een 25-jarige dame stuurde alles mee te maken.

’t Is te zeggen: de manier waarop hij de gegevens van ene 25-jarige Kat Kingsley misbruikte. De dame had deelgenomen aan een ‘Original Tour’ in Windsor. Een toeristische busrit dus.

Drie dagen na het uitstapje kreeg ze plots twee ‘romantische’ berichtjes. Zo kreeg ze te lezen dat ze ‘in het hoofd leefde’ van de buschauffeur van dienst. “De dag nadat ik je voor het eerst op mijn bus zag, merkte ik dat ik nog steeds naar jou op zoek was. Gisteren moest ik opnieuw naar die plek en was ik nog hopelozer omdat ik hoopte jou daar terug te zien”, aldus de chauffeur.

Contactopsporing

Net zoals in ons land, werd Kat gevraagd om haar gegevens achter te laten. Dit om eventuele contactopsporing nadien te vergemakkelijken.

“Ik besloot om mijn kans te wagen en jou een berichtje te sturen, goed wetende dat jouw gegevens op deze manier gebruiken een risico zou zijn voor mij”, aldus de buschauffeur.

En zo gaat het nog wel even verder… Kat deelde de berichten van de man echter op Facebook en sindsdien gaat haar verhaal stevig rond.

De dame laat nu weten gechoqueerd te zijn door de handelingen van de man. “Dus, euhm… de eerste keer dat mijn data misbruikt wordt?”, vraagt ze zich af op Facebook. “Het lijkt op ’t eerste zicht allemaal vrij onschuldig, maar als je erover nadenkt dan besef je plots dat dit echt erg is”, laat Kat weten.

“Ik ga mijn gegevens niet overal meer achterlaten”, klinkt het. “Ik ga nu overal op mijn hoede zijn”, vult ze aan. Een woordvoerder van ‘Original Tour’ heeft volgens The Sun al laten weten dat ze de zaak zeer ernstig nemen en met een onderzoek gestart zijn.

Foto’s: Facebook – Bron: The Sun

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels