HomeNieuwsBizarCruisereisje verandert in wild seksfeest

Cruisereisje verandert in wild seksfeest

Een driedaagse cruise-vakantie is voor de passagiers van de Vogayer of the Seas een ware nachtmerrie geworden. 1.300 medewerkers van een tabaksbedrijf uit India vierden er ook hun personeelsfeest en maakten het veel te bont. 

De beschonken mannen namen het schip over en feestten er op los. Bovendien vielen ze andere passagiers lastig en filmden ze jongen vrouwen met hun telefoon.

Doodsbang

De mannen van het Indiase tabaksbedrijf hadden ook danseressen mee aan boord genomen die zich verkleed hadden als Playmates. Voor de andere passagiers was er geen ontkomen aan, want de wilde seksfeesten vonden plaats op het dek, in het zwembad, in de restaurants en in de bar. De passagiers waren doodsbang en konden nergens heen omdat het schip immers op open zee was.

Stomdronken

Er was dus maar een optie: de boel drie dagen lang uitzitten. “Het was alsof de Voyager of the Seas was veranderd in een groot losgeslagen vrijgezellenfeest met 1.300 mensen die stomdronken waren,” vertelt een Australische passagier aan Nine Network. Onder de passagiers bevonden zich ook bejaarde koppels en gezinnen met kinderen.

Verstoppen

“Er was geen ontsnappen aan en we moesten continu op onze hoede zijn voor de groep. Het gevaar lag 24 uur per dag op de loer,” zegt de passagier. De opvarenden voelden zich niet veilig op de cruise-reis die werd aangeprezen als ‘gezinsvriendelijk’ en moesten zich verstoppen voor de groep van losgeslagen feestvierders.

Lijdensweg

De lijdensweg van de passagiers kwam ten einde toen het schip na drie dagen weer aan wal kwam in de haven van Sydney. De gefrustreerde passagiers stelden de rederij meteen aansprakelijk omdat hun vakantie verknald was. Volgens een van hen had Royal Caribbean de mensen moeten waarschuwen dat er zo’n grote groep mannen mee zou varen met het schip. Royal Caribbean neemt de klachten van de Australiërs serieus en gaat onderzoeken wat er precies misging op de Voyager of the Seas tijdens deze ‘holiday from hell’. Passagiers die niet de beloofde rustgevende cruise-vakantie kregen hun geld wel terug.

Het bericht Cruisereisje verandert in wild seksfeest verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels