HomeNieuwsBizarCollega mengt uit wraak brownies met laxeermiddel

Collega mengt uit wraak brownies met laxeermiddel

Bedrijfsfeestjes kunnen al eens de spuigaten uitlopen en bij het Amerikaanse MMI Engineered Solutions in Michigan hebben ze dat aan den lijve ondervonden. Een personeelslid had genoeg van alle ruzies en besloot tijdens een afscheidsfeestje het dessert te mengen met laxeermiddel.

Elk bedrijf krijgt wel eens te maken met interne conflicten, maar bij het Amerikaanse MMI Engineered Solutions in Michigan ging het blijkbaar verder dan dat. Toen er voor een personeelslid een afscheidsfeestje werd georganiseerd, gaf één van haar collega’s zich meteen op om een lekkernij te bakken. Een mooi gebaar zou je denken, was het niet dat er heel wat rancune bij kwam kijken. De nietsvermoedende collega’s aten met plezier van de brownies, tot ze plots één voor één naar de wc spurten.

Politie

Het nieuws over het mislukte dessert deed al gauw de ronde en één personeelslid besloot om de zaak te onderzoeken. Uiteindelijk werd zelfs de politie erbij gehaald. Het smakelijke goedje moest eigenlijk naar het laboratorium, maar zich bewust van de netelige situatie besloot de dader alles op te biechten. Verrassend genoeg werd ze onmiddellijk gearresteerd. De politie liet in een interview met Ann Arbor News weten dat ze het misdrijf heel serieus nemen.”Spelen met eten is gevaarlijk. Je weet nooit wat de gevolgen zijn. Hopelijk heeft ze haar lesje geleerd.”

 

 

Het bericht Collega mengt uit wraak brownies met laxeermiddel verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels