HomeNieuwsBizarChocoladen kerstman toont niet zo kindvriendelijk detail

Chocoladen kerstman toont niet zo kindvriendelijk detail

Een man schrok zich een aap toen hij een chocoladen poppetje uit de verpakking haalde. Bleek dat ter hoogte van zijn middel iets hing te bengelen, en het was geen kerstbal…

Jason Greaves kocht onlangs een chocoladen kerstman in een Tesco-winkel. Toen de 28-jarige man uit Blackley, een plaats in het Engelse graafschap Lancashire, het poppetje thuis opende, zag hij dat de kerstman wel heel realistisch nagemaakt was, want hij had een jongeheer zoals elke gezonde man.

Frats of toeval?

Jason schoot meteen in de lach en toonde het aan zijn vriendin Candice, die het eveneens uitschaterde. “Toen ik het zag, lag ik in een deuk. Ik weet niet of het een frats was van een Tesco-medewerker die zijn laatste dag op ludieke wijze wilde vieren, of dat het gewoon puur toeval was. Grappig was het in ieder geval wel. Uiteraard zou het een ander verhaal geweest zijn mocht een kind het poppetje gekregen hebben. Ik heb het meegedeeld aan Tesco, maar ze trokken zich er niets van aan”, vertelde hij aan Mirror UK.

Inwisselen

Een woordvoerder van Tesco liet weten dat het wellicht om toeval gaat. “Oeps, het ziet ernaar uit dat de kerstman in dit geval iets te veel weggegeven heeft. Uiteraard kan de klant het poppetje inwisselen in het dichtstbijzijnde Tesco-filiaal”, klonk het.

Twitter / @J_Media_UK

Het bericht Chocoladen kerstman toont niet zo kindvriendelijk detail verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels