HomeNieuwsBizarChinees koppel ontdekt bizarre reden waarom het geen kinderen kan verwekken

Chinees koppel ontdekt bizarre reden waarom het geen kinderen kan verwekken

Een getrouwd koppel in China zat al vier jaar lang met de handen in het haar, want ondanks veel verwoede pogingen raakte de vrouw maar niet zwanger. Wat bleek? Het koppel had al die tijd enkel anale seks gehad.  

“Het ging om een 26-jarige man en zijn 24-jarige echtgenote”, zegt hun arts Liu Hongmei. Ondanks dat de twee jong en gezond zijn, konden ze maar geen kind verwekken. Doordat hun familie heel wat druk op hen legde, begon het koppel zich zorgen te maken.

Tijdens de consultatie kwam aan het licht dat het paar regelmatig seks had, maar dat het altijd een pijnlijke ervaring was voor de vrouw. Vanwege hun grote kinderwens gaf de vrouw nooit op. Hongmei vermoedde dat de vrouw met een gynaecologische aandoening kampte, maar uit verder onderzoek bleek dat de vrouw nog steeds maagd was. De arts stelde toen al snel vast dat het koppel al die tijd anale seks had gehad waardoor ze vanzelfsprekend geen kind konden verwekken.

100 eieren en een kip

Na de consultatie gaf Hongmei de twee sekshandboeken mee en enkele ‘richtlijnen’. De tips wierpen duidelijk hun vruchten af. Enkele maanden later kreeg Hongmei namelijk het bericht dat de vrouw in verwachting was. Als bedankje kreeg de dokter 100 eieren en een kip toegestuurd. “Het is zeer uitzonderlijk dat koppels zo onwetend zijn als het op seks aankomt”, besluit Hongmei.

Het bericht Chinees koppel ontdekt bizarre reden waarom het geen kinderen kan verwekken verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels