HomeNieuwsBizarBuren klagen over model dat thuis in haar blootje rondloopt: «Niemand wil...

Buren klagen over model dat thuis in haar blootje rondloopt: «Niemand wil dit zien»

Een Braziliaanse vrouw kreeg onlangs een wel heel opvallend briefje van haar buurvrouw. Ze kreeg immers de vraag om in haar eigen huis meer kleren aan te doen.

Elis Nesbsniak viel onlangs achterover van verbazing toen ze haar brievenbus opende. De dj uit de Braziliaanse stad Curitiba – die tevens als OnlyFans-model bijverdient – vond een briefje van haar buurvrouw. Die was het kennelijk beu dat Elis thuis zo vaak in haar blootje rondloopt. «Buurvrouw, kan je alsjeblieft stoppen met je blote lichaam te showen voor het raam? Niemand wil dit zien», viel er te lezen.

Onzekerheid

De klacht kwam hard binnen bij de brunette, maar ze is niet van plan om naar haar buurvrouw te luisteren. «Ik was in shock, maar ik ga me niet anders gedragen of doen wat ze wil. Ik ben in mijn eigen huis en draag gewoon een bikini die elke vrouw zou aanhebben op het strand of aan het zwembad. Als haar echtgenoot me begluurt, is dat haar probleem en niet het mijne. (…) Ik heb niemand geprovoceerd of te koop gelopen met mijn lichaam. Het is jaloezie en vrouwelijke onzekerheid», reageert ze in Daily Star.

Instagram CnO04GAAJET


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/buren-klagen-over-model-dat-thuis-haar-blootje-rondloopt-niemand-wil-dit-zien

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels