HomeNieuwsBizarBruid kapot van verdriet nadat trouwjurk er totaal anders uitziet dan ze...

Bruid kapot van verdriet nadat trouwjurk er totaal anders uitziet dan ze verwacht had (foto)

Een vrouw kocht onlangs een tweedehands trouwjurk, maar toen ze hem ontving, viel ze achterover van verbazing. De jurk was een gedrocht in vergelijking met de foto’s.

Meaghan Taylor is sinds kort verloofd met haar vriend Keith. Volgend jaar stappen ze in het huwelijksbootje, dus ging ze alvast op zoek naar een trouwjurk. De 23-jarige Canadese mama van één vond volledig haar ding op Wish en betaalde 65 euro voor de witte trouwjurk met kanten mouwen en lange sleep.

Geen sleep

Toen ze de jurk ontving, schrok ze zich een hoedje. De jurk paste totaal niet aan en van een sleep was geen spoor te bekennen. “De jurk leek totaal niet op de foto. Ik was er kapot van, maar moest er ook wel wat om lachen”, vertelt ze aan The Sun.

Geld terug

Meaghan vroeg haar geld terug en na veel vijven en zessen lukte dat ook. Ze maakte een foto van zichzelf in de jurk en deelde die op Facebook. “Mijn gezicht spreekt boekdelen. Het was te grappig om niet te delen. Ik ben er zeker van dat heel wat mensen er eens goed mee kunnen lachen”, klonk het.

LINKS: wat ze verwachtte. RECHTS: wat ze uiteindelijk kreeg.

Het bericht Bruid kapot van verdriet nadat trouwjurk er totaal anders uitziet dan ze verwacht had (foto) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels