HomeNieuwsBizarBoze aannemer sloopt vijf nieuwe huizen na verhitte discussie

Boze aannemer sloopt vijf nieuwe huizen na verhitte discussie

Aannemers, ze kunnen je tranen van vreugde bezorgen. Maar enkele inwoners uit het Britse Buntingford hebben na een verhitte discussie, tranen om een hele andere reden gekregen. Een stielman was de aanhoudende problemen zo beu, dat hij besloot vijf nieuwe huizen met de grond gelijk te maken. 

De 31-jarige Engelsman zou volgens getuigen lachend van het ene huis naar het andere huis zijn gereden. Verschillende Engelse media melden dat er onenigheid zou zijn over geld. De aannemer zou nog geld krijgen van de mensen die stonden te trappelen hun nieuwe huis te bewonen. In totaal zou het gaan om een klus van omgerekend zo’n drie miljoen euro. Hoeveel de man nog moest krijgen, is onduidelijk.

Hele wijk 

Omstanders waren bang dat de vrolijke man ook de rest van de wijk zou slopen, maar hij had het echt alleen op de nieuwe huizen gemunt. De politie heeft de man gearresteerd en hij is rustig meegegaan naar het bureau. Online wordt de man bijgevallen door mensen die het volledig met hem eens zijn. Zij vinden het terecht dat als je niet betaalt, je ook geen huis krijgt.

Het bericht Boze aannemer sloopt vijf nieuwe huizen na verhitte discussie verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels