HomeNieuwsBizarBIZAR. Vrouw met blauwe oogboltattoos spendeerde al bijna 25.000 euro aan haar...

BIZAR. Vrouw met blauwe oogboltattoos spendeerde al bijna 25.000 euro aan haar opmerkelijke look

De 24-jarige Amber Luke staat in de kijker vanwege haar opmerkelijke look. In totaal gaf de Australische al meer dan 22.000 pond (bijna 25.000 euro) uit om zichzelf een ‘Dragon Girl’-look aan te meten. Ze heeft onder andere blauw-getatoeëerde oogballen, een gespleten tong en ‘drakentanden’.

Luke ontwikkelde de fascinatie voor tatoeages toen ze 16 jaar was en extreme lichaamsveranderingen interessant begon te vinden. “Ik haatte de manier waarop ik eruit zag heel erg. Dat was ik niet”, vertelt ze. “De afgelopen jaren heb ik mezelf getransformeerd in hoe ik eruit wil zien. Al heb ik nog een lange weg te gaan.”

Vol tattoos

Het liefst zou Luke eind maart volgend jaar helemaal vol willen staan met tatoeages. Ze nam trouwens het risico om blind te worden op de koop toe door haar oogballen blauw te laten maken, al duurde het zetten van die ‘tattoo’s’ slechts veertig minuten. “Het was heel intens en pijnlijk. Mijn ogen werden opengehouden en geinjecteerd; vier keer per oog. Ik was drie weken blind.”

Ook liet ze haar tong opsplitsen, wat volgens haar ook niet bepaald een pretje was. “Ik was een week lang niet in staat om te praten of te eten.”

Australië

Op dit moment is ze in Melbourne, Australië in de hoop dat ze haar look nog verder uit kan breiden. “Ik ben hier de komende week en plan afspraken in met ten minste vier verschillende tattoo-artiesten”, vertelt ze enthousiast. Daarnaast geeft ze aan vet te laten verwijderen en spiermassa aan te laten leggen. Eén sessie zou gelijkstaan aan het doen van 20.000 squats.

Het bericht BIZAR. Vrouw met blauwe oogboltattoos spendeerde al bijna 25.000 euro aan haar opmerkelijke look verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels