HomeNieuwsBizarBIZAR. Vader wordt opgepakt nadat vijfjarige zoon zakje cocaïne mee naar school...

BIZAR. Vader wordt opgepakt nadat vijfjarige zoon zakje cocaïne mee naar school neemt

In Masachussets, de Verenigde Staten heeft een vijfjarige een wel erg aparte lunch mee naar school gebracht. Het kind verkondigde dat het zakje met poeder, dat cocaïne bleek te zijn, “hem als Spider-man deed voelen”. De vader van de jongen werd opgepakt nadat in zijn woning  nog cocaïne en heroïne werd gevonden.

Een leerkracht van een Amerikaanse kleuterschool sloeg alarm toen een van de leerlingen een zakje met wit poeder toonde. Het zakje was ongeopend en bedrukt met Spider-man-figuurtjes. Hoewel de directie vermoedde dat het kind de cocaïne niet had ingeslikt, werd hij ter voorzorg toch naar het ziekenhuis gebracht.

 

Vader opgepakt 

Bij de jongen thuis werd de vader door de politie al slapend aangetroffen. In het huis werden nog 38 zakken cocaïne en 70 zakken heroïne gevonden. De man werd al eerder onder aanhoudingsbevel geplaatst wegens handel in verdovende middelen, en kijkt nu aan tegen een extra veroordeling.

 

Het bericht BIZAR. Vader wordt opgepakt nadat vijfjarige zoon zakje cocaïne mee naar school neemt verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels