HomeNieuwsBizarBIZAR. Russische zwerfhond heeft wenkbrauwen als Frida Kahlo

BIZAR. Russische zwerfhond heeft wenkbrauwen als Frida Kahlo

Een hond met wenkbrauwen, het is niet iets wat je elke dag ziet voorbijkomen. Toen medewerkers van het dierenasiel Dobriye Ruki in het Russische stadje Bratsk het dier aantroffen in de straten, schrokken ze zich dan ook een hoedje. Ze namen de hond mee ter opvang en dankzij zijn opmerkelijke uiterlijk duurde het niet vooraleer hij een nieuwe thuis vond.

Het heeft veel weg van een grap, maar dat is het niet. Toch waren ook de medewerkers van het asiel aanvankelijk in de vaste overtuiging dat de wenkbrauwen van de hond erop geschilderd waren door lokale grappenmakers.

Frida

Uit een snel onderzoek bleek dat de wenkbrauwen wel degelijk echt zijn. Volgens hondenexperts is het opmerkelijke uiterlijk van de hond te wijten aan zijn gedeeltelijke Husky-achtergrond. Toen het dierenasiel foto’s van het beestje online plaatste, duurde het niet lang vooraleer hij werd geadopteerd door Oksana Maymsina. Zij kreeg ook de taak om een naam te verzinnen voor haar nieuwe viervoeter. Uiteraard vond ze inspiratie bij de opmerkelijke wenkies en daarom doopte ze de hond Frida – naar Frida Kahlo, de Mexicaanse schilderes die onder andere bekendstaat om haar opvallende wenkbrauw(en).

Het bericht BIZAR. Russische zwerfhond heeft wenkbrauwen als Frida Kahlo verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels